Ja està. Ho hem aconseguit. Gràcies a tots els que vos heu sumat al #ComboiPaellaEmoji i heu fet que #PaellaEmoji hui siga una realitat.
Sí, sí, sí! #PaellaEmoji ja està ací!

La setmana del 10 de maig de 2016 va tindre lloc el Comitè Anual de Unicode en el qual es va decidir que la paella serà un dels 72 nous emojis de l’any. Ara, els diferents proveïdors (Microsoft, Apple, Google…) adaptaran el PaellaEmoji als seus sistemes operatius i en uns mesos, el PaellaEmoji estarà disponbile als teclats electrònics de tot el món! Allà on estigues, podràs comboiar els teus familiars i amics per tal de fer-vos una paelleta.

Estem d’enhorabona. És la primera vegada en la història que una petició col·lectiva per incloure un nou emoji té èxit. Sens dubte, la clau ha sigut l’enorme suport social amb el qual va comptar, des del principi, l’ “Operació #PaellaEmoji”.

Amb la culminació d’este projecte que va començar fa any i mig, amb un viatge a Silicon Valley i posteriorment posant rumb a Japó, no sols hem aconseguit incloure la nostra major icona gastronòmica en el nou alfabet del segle XXI. Hem demostrat al món sencer el poder del #Comboi. Que som un poble que, quan ens unim, som capaços de les coses més increïbles, com aconseguir que el primer emoji espanyol del món siga valencià.

UNA CELEBRACIÓ EN GRAN

El PaellaEmoji l’hem aconseguit gràcies al comboi més gran mai explicat. I molt prompte tornarem a unir-nos per celebrar-ho com es mereix. Estigues atent a les nostres xarxes socials, prompte et direm com i a on ho festejarem.