Elaboració

Neteja les clòtxines, retira les barbes i col·loca-les en una olla amb un got d’aigua. Tapa-les i deixa-les fins que s’òbriguen.

Reserva les clòtxines d’una banda i per una altra, cola el suc i barreja’l amb el caldo.

Col·loca la paella en el foc amb oli. Un cop calenta, sofregeix els alls i retira’ls. Neteja de bigots les cigales i les gambes i sofregeix-les en el mateix oli. Ara sofregeix també el pollastre i el magre tallats en trossos xicotets amb una mica de sal, fins que estiguen daurats. Retira’ls i reserva.

En aquest moment afegeix les pebreres tallades en tires i sofregeix-ho tot junt. Una vegada s’ablanisquen les pebreres, agrega la ceba picada, deixa que es daure i incorpora la tomaca fregida. Cuina tot junt uns minuts, agrega l’Arròs Bomba i ofega-ho.

Afegeix el caldo bollint més la mateixa quantitat d’aigua, posa’l a punt de sal i deixa coure durant 20 minuts. Mentrestant, pica el safrà en un morter amb una mica de sal, afegeix els alls daurats i una mica de julivert. Ho piques tot, ho dilueixes amb una mica de caldo i ho incorpores a l’arròs.

Passats 5 minuts de cocció agrega les cloïsses i distribueix les clòtxines, les gambes i les cigales. Pots acabar-ho al forn prèviament escalfat a 180º C. durant 10 minuts o directament al foc. Açò al teu gust.

Retira del foc, tapa i deixa reposar 5 minuts.
Bon profit!