Després de dos anys cuinant-lo, el #PaellaEmoji ja està llest per a usar-se a tots els dispositius electrònics del món. Portem tant de temps esperant-lo que la primera vegada que l’utilitzem ha de ser especial.

Per això, des d’Arròs La Fallera, llancem un concurs en Twitter que premia els tuits més originals. Vinga, és hora de demostrar eixe enginy i gràcia tan nostres, i de celebrar que el comboi més gran mai organitzat ha merescut la pena.

Escriu el teu primer tuit usant el PaellaEmoji amb el hashtag #PrimerPaellaEmoji, i podràs guanyar un kit d’Arròs La Fallera compost per: 2 paquets d’Arròs Redó, 1 paquet d’Arròs Especial Caldós, 1 paquet d’Arròs Bomba i 1 paquet d’Arròs Denominació d’Origen. A més, cada kit inclou 4 xapes del #PaellaEmoji i 1 davantal d’Arròs La Fallera ideal per cuinar i assaborir el teu arròs.

Espera atent l’actualització del teu mòbil, perquè el concurs es portarà a terme des del 12 de desembre fins a final de mes, data en què PaellaEmoji estiga en tots els dispositius.

Bases de la promoció ací