mascletacomposer_noticia

Diuen que cada valencià porta un pirotècnic dins. Estimem i sentim com ningú l’olor de la pólvora i el soroll dels masclets. Qui no ha somiat alguna vegada amb disparar una Mascletà en la Plaça de l’Ajuntament?

Enguany qualsevol aficionat pot complir este somni i convertir-se en el Senyor Pirotècnic de la Primera Mascletà de Falles.

Arròs La Fallera, Patrocinador Oficial de Falles 2017, presenta Mascletà Composer, el concurs online per a amants de la pólvora, amb el qual podràs dissenyar una Mascletà, compartir-la a les xarxes socials i convertir-te en el pirotècnic que dispararà el 28 de febrer la primera Mascletà de Falles a la plaça de l’Ajuntament de València al costat de Pirotecnia del Mediterráneo.

Perquè a la Comunitat Valenciana no hi ha festa o celebració, per xicoteta que siga, que no incloga pólvora. Arroz La Fallera, en el seu compromís amb la cultura i les tradicions valencianes, vol aportar alguna cosa nova a eixa tradició tan nostra que és la Mascletà, fent que qualsevol persona puga experimentar el que significa disparar en la plaça més important del món.