Mascletà Composer, el concurs online creat per Arròs La Fallera, per a dissenyar una Mascletà i poder convertir-se en el Pirotècnic que dispare la primera Mascletà de Falles, ja té guanyador: Sergio Mompó Ramón (Annauir, Xàtiva) .

Sergio, és un gran aficionat a la pólvora, membre de la penya coetera de L’Alcúdia de Crespíns, que somia des de xicotet de ser pirotècnic. El dia 28/02 gràcies a Arròs La Fallera podrà complir eixe somni.

La seua composició ha sigut triada entre més de 2100 mascletaes, dissenyades amb el simulador Mascletà Composer, entre el 18 de gener i el 13 de febrer de 2017. La seua sàvia combinació dels diferents artificis per a crear l’increscendo, l’ús dels acompanyaments per a definir un ritme fluid i el final atronador, va conquistar al jurat de la Pirotecnia del Mediterráneo.

El 28 de Febrer de 2017 Sergio té l’honor de disparar la seua pròpia mascletà en la Plaça de l’Ajuntament: la Catedral de la Pólvora. Convertint-se així, en el primer aficionat de la història a disparar una Mascletà Oficial de Falles. Un dia que recordarà tota la vida.