Una cosa tan gran com aconseguir el #PaellaEmoji mereix una celebració a l’altura. Per això, Arròs La Fallera i el món faller, amb l’ajuda de l’Ajuntament de València i de la Regidoria de cultura festiva, s’uneixen per celebrar el #PaellaEmoji en gran. Amb un rècord Guinness: 3000 paelles. El major número de cuiners cuinant alhora.

Entre tots aconseguírem el #PaellaEmoji, i entre tots ho celebrarem.

 

Serà una ocasió històrica en la qual els valencians ens tornarem a unir al voltant d’un repte comú: entrar en el Llibre Guinness dels Rècords amb la major reivindicació gastronòmica que s’haja fet mai del nostre plat més emblemàtic.

A més d’un gran repte gastronòmic, el Comboi de Rècord serà una autèntica festa liderada pel món faller i oberta a tots aquells que vulguen participar d’aquest dia històric: particulars, cuiners, restaurants, col·lectius, associacions i altres persones afins al món de la paella.

Per a tots aquells que no cuinen i que vulguen participar de la festa, s’habilitaran zones especials perquè no es perden detall de l’esdeveniment, en el qual comptarem amb l’animació d’Eugeni Alemany.

Uneix-te al major comboi de la història! El 2 d’octubre a les 15:00h al Passeig de l’Albereda.
Més informació ací.

organizan-05-VALENCIANO-05