La Federació de Banc d’Aliments és un conjunt d’organitzacions sense ànim de lucre repartides per tot el nostre país i el seu objectiu és repartir aliments entre els que més ho necessiten. Gràcies a la seua labor més de 10.000 famílies poden menjar cada dia.

Arròs La Fallera col·labora amb aquesta gran labor i ara tu també pots aportar el teu granet d’arròs. Com? Molt fàcil, pots triar entre aquestes dos opcions:

1. Després de fer la compra, fes una foto al teu paquet d’arròs La Fallera i puja-la a Twitter amb el hashtag #fallerasolidario. Arròs La Fallera donarà 1 quilo d’arròs per cadascuna d’eixes imatges.

2. Compra i dóna directament la quantitat d’arròs La Fallera que vulgues al Banc d’Aliments. La teua ajuda valdrà el doble, perquè Arròs La Fallera donarà la mateixa quantitat que hages aportat tu.

Fes que el teu paquet d’arròs, a més de ser un bon menjar per als teus, es convertisca en una bona obra per als demés. Volem que totes les famílies puguen tindre un plat d’arròs en taula i que a cap xiquet li falte un aliment sa i ple d’energia en la seua dieta. Uneix-te a la campanya!

Consulta les bases legals per a més informació. I recorda que pots participar fins a l’1 de març de 2015.