Elaboració

Sofregeix la ceba i l’all, ben picadets, i les pebreres tallades en juliana. Afegeix els calamars i daura’ls. Quan estiguen ofegats, agrega els daus de tomaca, cuina’ls uns minuts i deixa que coga fins que agafe textura.

Per a la salsa de nyores, sofregeix les nyores, el safrà, una cullerada de pebre roig, la dent d’all i les tomaques, tots molt picadets.

Afegeix l’arròs a la paella, barreja’l amb les verdures i rega amb unes cullerades de la salsa de nyores. Ara aboca el caldo bollint que has obtingut en la cocció del peix i les clòtxines. Incorpora el rap, les gambes i les cigales. Deixa-ho 5 minuts a foc fort i després altres 15 minuts a foc baix.

En l’últim moment incorpora les clòtxines. Mantin la paella al foc fins que es consumisca el caldo i l’arròs estiga al punt. I després, deixa-la reposar 5 minuts.

Bon profit!